Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мощността след палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
    Не е хубаво веднага щом запалите сутрин или кога да е било да тръгвате веднага има ги тея проблеми изчакайте колата 5 минути да освободи смукача да падне на 1000-1100 оборота и няма да го прави това заглъхване .... трябва съшо така да разбие и маслото нормално е това и го няма само при алфа ....
    Така е колега, не го и правя. Чакам да паднат оборотите, пробвал съм и паля/гася/паля, но много рядко действа. Тези дни ще се поровя малко под капака, да видя инжекторите, свещите, лулите и прочие, което може да има някаква връзка, но само да спрат тези дъждове и да спре да ни тресе в София
    П.С. Нормално е за мен да глъхне малко някоя кола докато се раздвижи, но мойта няма вътък да тръгна дет се вика.
    Last edited by consciousness; d.m.y г., 22:05.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Има и още нещо бензина също е фактор понеже горивния филтър е на помпата не лошо стп добавка да слага за прочистване от време на време
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Има и още нещо бензина също е фактор понеже горивния филтър е на помпата не лошо стп добавка да слага за прочистване от време на време
        Благодаря колега, обезателно ще пробвам. А можеш ли да ми препоръчаш някоя хубава добавка?
        Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Черно Стп по принцип слагам аз струва 17лева
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin

Comment

Бобо беше писал някъде 60sec. след запалване чакаш не форсираш не се нервиш, после си тръгваш без проблем
            Alfa Romeo 1.9 150 159JTDm

Comment

Първоначално публикувано от allberti Покажи съобщение
              Бобо беше писал някъде 60sec. след запалване чакаш не форсираш не се нервиш, после си тръгваш без проблем
              И това не помага при мен.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Не е това проблема, а той като такъв е решим от читав диагностик.
                Понякога пишеш верни работи, ма кат гледам тогава не те слушат изобщо.
                Я им кажи да сменят тогава задкормилното устройство
                А да сте погледнали дали нямате вода при свещите след като сте купили колите с измити двигатели?
                Last edited by NightRider; d.m.y г., 08:11.
                Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                  А да сте погледнали дали нямате вода при свещите след като сте купили колите с измити двигатели?
                  Понякога и аз даже не знам как ми върже да напиша нещо вярно. Но пък нали за това си ти. Да ме поправиш
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Мойта имаше брат не е хубаво да се мие туинспарка от там стават доста бели ...

Ramstein - Benzin

Comment

Задкормилното у-во си е съвсем наред Колата я купих от ЧЛ и честно казано двигателя май не беше мит от как е станала кола. Прегледал съм целия двигател включително и свещите. Това което каза ОЕМ е съвсем вярно. Карах я във форумен сервиз на диагностика и прочие, обясних на момчетата какво точно прави колата, но така и не се стигна до решение на проблема. Причината поради която пиша тук, а не ходя пак по сервизи е чисто финансова, и исках някакви мнения и ако има колеги оправили такъв проблем да споделят.
                      П.С. Като едно задкормилно у-во съм малко обидчив на тема способности, от хора които не ме познават. Не искам да обидя никого. В темата моля за помощ и съвети, не за критики.
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от consciousness Покажи съобщение
                        Задкормилното у-во си е съвсем наред Колата я купих от ЧЛ и честно казано двигателя май не беше мит от как е станала кола. Прегледал съм целия двигател включително и свещите. Това което каза ОЕМ е съвсем вярно. Карах я във форумен сервиз на диагностика и прочие, обясних на момчетата какво точно прави колата, но така и не се стигна до решение на проблема. Причината поради която пиша тук, а не ходя пак по сервизи е чисто финансова, и исках някакви мнения и ако има колеги оправили такъв проблем да споделят.
                        П.С. Като едно задкормилно у-во съм малко обидчив на тема способности, от хора които не ме познават. Не искам да обидя никого. В темата моля за помощ и съвети, не за критики.
                        Не се обиждай за нищо, не съм вложил лошо чувство изобщо в твоя случай. Ако си от Сф ела, ще ти закача колата, а ти ще почерпиш когато имаш пари. Иначе не мога да ти помогна, просто защото ще е гадаене
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        0879369082

Comment

Вчера сложих черно STP и цял ден я карах на бензин. Тази сутрин беше първото ми нормално тръгване. Малко придърпваше отначало, но нямаше нищо общо с преди. Надявам се да се оправи съвсем, но това ще видим следващите дни. Ще пиша пак какво е станало.
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Е вчера и аз слагах ама при мене май не е от дюзите макарче никога не съм ги чистил на ултразвук ама продължава да ми клати обороти на празен ход .

Ramstein - Benzin

Comment

Е вчера и аз слагах ама при мене май не е от дюзите макарче никога не съм ги чистил на ултразвук ама продължава да ми клати обороти на празен ход .
                              Аз днес направих манипулацията с пин15 и заспаха оборотите. Не ми се щеше много да пристъпвам до тази мярка, но при липса на друго решение...
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от consciousness Покажи съобщение
                                Вчера сложих черно STP и цял ден я карах на бензин. Тази сутрин беше първото ми нормално тръгване. Малко придърпваше отначало, но нямаше нищо общо с преди. Надявам се да се оправи съвсем, но това ще видим следващите дни. Ще пиша пак какво е станало.
                                Ма ти си имал и газ? Аз май не съм прочел такова нещо или ти не си написал
                                156 1.8TS 16V (01.2001)
                                0879369082

Comment

Working...
                                X